Mere end hvad hjertet kan begære

Vi har lige været på en dejlig dejlig tur til Paris.Vejret var ikke for godt, men det er ikke så svært at få tiden til at gå i en by som Paris.

Vi havde ganske få planer for hvad vi skulle nå, ud over at hygge os, ha det godt og spise noget god mad. Planen bød på et besøg hos Dehillerin, som nok er den mest fantastiske køkkenbutik, med mindre man er på udkig efter elektrisk køkkenudstyr.
Dehillerin_paris
Forretningen, som ligger på 51, Rue Jean- Jacques Rousseau, et stenkast fra Les Halles, har eksisteret side 1820. Den er absolut et besøg værd, hvis man tænder det mindste på godt køkkengrej. Vi måtte begræde, at vi var fløjet til Paris og at vores baggage dermed ikke tillod de store indkøb, men vi har lovet os selv, at vi tager en frygtelig hævn en dag, hvor vi kommer i den store bil.
Forretningen er ubeskrivelig. Der er ting overalt. Hængende fra loftet og på reoler fra gulv til loft. Der er et fantastisk sortiment inden for kobber-køkkentøj (også til induktion) og gryder potter og pander i støbejern fra Staub.
Hertil kommer en nærmest endeløs række af bageforme, paté-forme, silikoneforme, udstikkerer og den største samling piskeris, som jeg til dato har set.  Hvis man snakker antallet af varenumre, så kan HWL, som ellers er ganske velforsynet, godt gå hjem og lægge sig.
E.Dehillerin
Hvis man læser i forskellige guide-bøger om forretningen, kan man godt få det indtryk at personalet ikke er til at kommunikere med for almindelige mennesker. Det er imidlertid slet ikke i overensstemmelse med sandheden. Vi fik en ualmindelig høflig og hjælpsom betjening. Ansatte i alle aldre talte et glimrende engelsk og var ikke for fine til at bruge det.

Absolut et besøg værd, hvis du ikke allerede har været der.

Din kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s