Det bedste stykke laks nogen sinde. Så kort kan det siges.
Det var en helt ny kulinarisk oplevelese. Jeg syntes ellers at jeg har været ret skrap til at tilberede laks på panden, men jeg har aldrig ramt så meget plet, som jeg gjorde, da jeg tilberedte det Sous Vide.
Jeg pakkede laksekoteletter med sort peber, kviste ad fenikel, tynde skiver citron og en lille klat smør. De blev tilberedt i 25 minutter ved 48,5 grader.
Tilbehøret var en gang lynstegte grøntsager; Gulerod, løg, hvidløg, fenikel.
Det eneste problem ved retten er, at når man tilbereder ved så relativt lav temperatur, så er det ret svært at nå at få maden på bordet, inden den bliver kold, så man skal sørge for at have resten af menuen helt klar, inden man tager fisken op af baljen.
Hi – My Danish is not very good but I gathered you cooked the salmon at 48.5 degrees. Have you ever tried it at 43 degrees? It will give the salmon a buttery texture that is amazing.
LikeLike
Hi Stefan
Thank you for taking your time to comment on my salmon cooking. I have never tried to go that low, but I know that you have a lot of experience cooking sous vide, so i will try that the next time.
Your blog is one of the blogs that I use to get inspiration, so thanks a lot.
LikeLike