Fasan sous vide take II

Jeg havde ikke så stor succes med mit første forsøg med fasan – det er en fugl som er ekstremt følsom overfor for høj tilberedningstemperatur. Det bliver piv-tørt inden man får set sig om.

Sidst tilberedte jeg ved 63,5 grader i 45 minutter og det var øjensynlig for meget.

Denne gang forsøgte jeg med 62 grader i 35 minutter og en hurtig efterbruning i rigelig smør, en dusk timian og et fed hvidløg.

Som det fremgår var resultatet let rosa og ret saftigt. Helt klart et bedre resultat i sidst.

Brysterne blev pakket med lidt afsmeltet baconfedt og en lille dusk timian fra haven, samt salt og et par omgange på peberkværnen.

Selvom resultatet var tilfredsstillende, så tror jeg jeg vil sænke temperaturen 1/2 grad næste gang og se om det giver et endnu bedre resultat.

Fasaner inden tilberedning 😊

En tanke om “Fasan sous vide take II

  1. Pingback: Fasanbryst sous vide | Fingrene i fadet

Din kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s